×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 367

Montblanc estrenarà dissabte l'adaptació teatral de la cantata de la Llegenda

El claustre de Sant Francesc de Montblanc acull els darrers assajos d'una de les novetats de la Setmana Medieval. Són els darrers reajustos de la cantata de la Llegenda de la Princesa i Sant Jordi. Aquí mateix, aquest cap de setmana, s'estrenarà l'adaptació teatral.

La cantata la vam descobrir el 2019 amb la veu de 400 alumnes de les escoles de la Conca de Barberà, també la vam veure a TAC12, però l'any següent la pandèmia va impedir el seu salt al teatre. A les ganes d'estrenar dels actors,  s'hi sumarà la dels espectadors. Els infants hi arribaran, probablement, amb les cançons apreses gràcies a la versió audiovisual que es va publicar l'any passat.

La cantata no explica la llegenda com sempre ens l'han explicat, sinó que apropa el seu relat al S. XXI presentant una princesa com a protagonista, capaç d'enfrontar-se al drac i contra qualsevol adversitat.

La història trenca estereotips i també incorpora elements còmics perquè sigui amena per a tot el públic familiar, també per als adults. L'obra es podrà veure en quatre ocasions durant la Setmana Medieval.