Esquerra no vol el model de Hard Rock per Tarragona

Com un equip que combina experiència al Parlament amb cares noves i, sobretot figures que provenen del món municipal de les deu comarques de la demarcació. Així s'ha presentat aquest dimecres la candidatura d'Esquerra Republicana de cara a les eleccions del pròxim 12 de maig.

Una llista que repeteix amb l'actual portaveu de la formació republicana, la vallenca Raquel Sans al capdavant. Ho farà acompanyada com a número 2 pel delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó. Darrere dels dos primers números, dos diputats actuals com Irene Aragonès i Carles Castillo. Una llista que completen noms com l'alcalde de Montblanc, Oriol Pallisó, o de Falset, Carlos Brull.

MODEL OPOSAT AL PSC

Els republicans diuen que defensaran per al Camp de Tarragona un model oposat al que proposen tant el PSC com Junts, amb projectes com el de Hard Rock com a principals punts de diferència.

Sans també ha defensat que Esquerra és l'única formació que té un projecte clar per al territori, que s'exemplifica amb propostes com el tramvia del Camp de Tarragona i d'altres que conformaven la proposta de pressupost tombat per formacions que, diu, han actuat amb irresponsabilitat.