Els mercats i fires de Nadal omplen els carrers abans de festes

Com es tradició, a Valls, el cap de setmana previ a les festes nadalenques arriba el mercat de Nadal. Una cinquantena de paradetes esteses durant dos dies entre el Pati i el carrer de la Cort. El principal atractiu de la fira a Valls és la peculiaritat que inclou parades d’aviram viu i també ofereix una mostra de ponis i animals de càrrega. La fira es concentra des de fa un parell d’anys al Pati, davant la impossibilitat de situar-se com era habitual a la plaça del Blat, ara ocupada pel mercat setmanal. El canvi d’ubicació però, encara li dona més visibilitat.

TORREDEMBARRA RECUPERA LA FIRA 

També ha recuperat enguany la seva fira Torredembarra. 4.500 persones han passejat i gaudit de la trentena de parades d’artesania, decoració, regals i alimentació que s’han ubicat al Nucli Antic entre la plaça de la Vila i la plaça del Castell. Les diferents activitats programades a l’entorn del Mercat també han comptat amb una bona participació. D’aquesta manera, més de 700 infants han realitzat alguna de les activitats infantils com ara els tallers, pintacares i barca ecològica.

ALTAFULLA CANVIA LES DATES

L’altre municipi que també va treure parades nadalenques al carrer aquest passat cap de setmana va ser Altafulla, que enguany ha canviat les dates de la seva Fira de Nadal, que anteriorment es celebrava pel Pont de la Puríssima. La plaça de l’Església es va omplir amb una  trentena de parades. La Fira de Nadal és una ocasió única per passejar, mirar i fer compres nadalenques i també per apostar pel comerç de proximitat, triant i remenant a les paradetes artesanes, les botigues i les entitats.