David Raya s'endú el 45è Premi Dow

L'entrega del 45è premi Dow va omplir dijous la sala d'actes de l'empresa química de representants polítics i del teixit econòmic del Camp de Tarragona.

El protagonista, però, va ser el jove David Raya, guanyador del guardó que li ha obert les portes de DowRaya, ja fa uns mesos que treballa a la unitat d'Hidrocarburs a LHC i Octà com a enginyer de millores. El guardonat valora molt positivament l'oportunitat que li ha brindat Dow.

L'acte també va servir per reconèixer els finalistes del premi i per poder escoltar la ponència de Rafael Cayuela, director d'Estratègia i Sostenibilitat per a Dow a Europa, Orient Mitjà i Àfrica.

premi dow 2023

La descarbonització es un factor essencial per al futur de la química, una indústria que ha de jugar un paper clau en el procés de transició cap a una economia sostenible. En aquest sentit, Dow considera indispensable comptar amb talent com el del David Raya per impulsar aquesta transformació.

El director de Dow a Tarragona, Ignasi Cañagueral, també va posar en relleu l'aliança amb la URV per retenir el talent al territori i impulsar el futur de la química.