Protagonisme per als musicals i la música clàssica a l'agenda cultural

CHICAGO LIFE. Tarragona. Palau de Congressos. Divendres (20 h)

L'agenda cultural del cap de setmana ens porta fins al Palau de Congressos de Tarragona, on arriba el musical 'Chicago life'. Un gran espectacle amb guió original ambientat en un bulliciós i singular club nocturn de la ciutat americana que posa el nom a l'obra.

L'elenc format per una desena d'actors i actrius interpretarà algunes de les millors cançons de films com 'La La Land', 'Cabaret', 'Burlesque' i Chicago. Serà aquest divendres a les 20 h.

SALVACIÓ. Vila-seca. Auditori Josep Carreras. Divendres (21 h)
El mateix divendres l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca acollirà el concert 'Salvació', de la formació GAP Ensamble amb la soprano Dorothee Mields.

Aquest concert uneix l'univers de Johann Sebastian Bach amb el d'un gran devot seu: Dmitri Xostakóvitx. Ens mostra com la proximitat entre ells no només era musical, sinó també humana i espiritual.

DE SIMBA A KIARA. Tarragona. Palau de Congressos. Dissabte (17 h)
El Palau de Congressos també és l'escenari per 'De Simba a Kiara', un tribut al gran clàssic de Disney 'El rei lleó'.

La companyia Onbeat ha realitzat temporada a la Gran Via de Madrid amb gran èxit i avui dia és una de les millors companyies d'Espanya en espectacles familiars.

EL CARNAVAL DELS ANIMALS. Valls. Teatre Principal. Dissabte (18 h)
El mateix dissabte a les 18 h Camerata XXI ens porta 'El carnaval dels animals' al Teatre Principal de Valls. Un concert ple d'humor per a tota la família. Una hora abans, a les 17 h, es durà a terme un taller de percussió corporal per preparar una coreografia participativa durant l'espectacle.