La Diputació destina 34 milions a nous projectes i subvencions

La Diputació de Tarragona aplicarà 123 milions del seu romanent actual a arrodonir les partides ja iniciades amb l'aprovació del pressupost i 34 més en la creació de noves subvencions i impulsar nous projectes a la demarcació.

Entre aquests projectes destaquen els 950.000 que es destinaran a l'Ajuntament de Vila-seca per a la remodelació de la Torre d'en Dolça i la creació en aquest espai de nous circuits lúdics i esportius. També 200.000 euros per a la gestió del Museu Casteller de Valls, a l'espera que es confirmi el conveni a tres bandes amb l'Ajuntament i la Generalitat pendent i en què les tres parts aporten la mateixa quantitat.

També a Valls es destinaran 200.000 euros a la remodelació del campanar de l'església de Sant Joan i en el mateix àmbit hi haurà una aportació de 10.000 euros per als treballs necessaris per a la recuperació de la volta de l'església de Constantí. Tot un seguit de projectes que des de l'ens supramunicipal destaquen es poden fer gràcies a la bona salut econòmica existent.

Un ple de la Diputació, el d'aquest divendres que ha estat el penúltim del mandat abans de les eleccions del pròxim 28 de maig.