El PSC proclama oficialment els seus alcaldables

El consell nacional del PSC va proclamar els candidats de les municipals de 2023 i va confirmar les propostes de les assemblees locals del PSC. Aquests ja fa temps que havien escollit els caps de llista.

Ruben Viñuales serà l’alcaldable de Tarragona, el també exCiutadans Joan Anton Ramírez liderarà el PSC de Vila-seca, Rosa Maria Ibarra repetirà per tercer cop a Valls, i Valeriano Pino encapçalarà la llista socialista a Torredembarra.

Més enllà dels noms, el consell nacional dels socialistes va voler transmetre una injecció d’optimisme. Els socialistes es veuen forts i esperen recuperar el terreny perdut els últims anys. Aspiren a recuperar feus importants, com Tarragona, i veuen  en les municipals el trampolí que pot catapultar Salvador Illa a la Generalitat.

Pel primer secretari del PSC, present al consell nacional, és important governar pobles i ciutats per poder unir Catalunya i acabar amb la confrontació ideològica.

L’objectiu del PSC és créixer en nombre de candidatures a totes les comarques de la demarcació de Tarragona. S’estima que, en el conjunt de Catalunya, el creixement de les llistes del PSC serà d’un 20% en relació a les candidatures de les darreres eleccions municipals.