El Palau d'Esports seguirà vacunant, però a petita escala

La imatge del Palau d'Esports Catalunya a Campclar amb la pista plena de gent que s'acaba de vacunar té els dies comptats. Salut no tancarà l'únic punt de vacunació massiu del Camp de Tarragona, però sí que el redimensionarà per adaptar-lo a la realitat, a l'estancament del procés de vacunació. I és que les dades parlen per si soles.

Quan hi va haver el boom de vacunació, en aquest espai es van arribar a injectar unes 7.000 dosis diàries. Actualment la mitjana es mou entre les 800 i 1.000 vacunes, és a dir, set vegades menys.

Per tot plegat, a partir de dilluns, s'adequarà un espai molt més petit que se situarà en un dels laterals del mateix Palau d'Esports, sota de la grada. És el mateix procediment que també es durà a terme als punts de vacunació intermedis que té el Camp de Tarragona: el Kursaal de Valls, el Centre de la Imatge de Mas Iglesias de Reus i el pavelló Joan Ortoll de Calafell.

Actualment la demanda per vacunar-se és molt baixa i s'estan subministrant, sobretot, segones dosis. Els Centres d'Atenció Primària també continuaran immunitzant.