×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

L'1,5% Cultural finançarà 11 projectes de Tarragona amb 7 milions d'euros

El Monestir de Santes Creus restaurarà el seu claustre gòtic amb una inversió de gairebé sis milions d’euros. El 50% de l’actuació se subvencionarà amb l’1,5% cultural que atorga el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana. De fet aquest import és el de més quantia que s’ha atorgat aquest any a la demarcació de Tarragona.

En total l’Estat invertirà set milions d’euros en onze projectes de les comarques destinats a la recuperació i a realçar el patrimoni històric. També destaca la intervenció a la Muralla de Valls, on el govern central subvencionarà el 40% dels treballs amb gairebé mig milió d’euros. Es consolidarà, reinterpretarà i urbanitzarà l'espai entre el carrer Muralla de Sant Antoni i el carrer Tomàs Caylà.

Montblanc ha percebut 270.000 euros que permetran pagar el 70% de la restauració del tram de muralla medieval que s’està fent a la zona de la plaça de Sant Francesc.

La ciutat de Tarragona també rebrà una aportació de més de 200.000 euros per pagar el 75% de la rehabilitació de les cobertes de la capella del Corpus Christi i de la sagristia de la Catedral de Tarragona.