Els alcaldes de Salou i Vila-seca lamenten l'endarreriment del projecte de Hard Rock

Els alcaldes de Salou i Vila-seca conviden la Generalitat a treballar de manera immediata per reubicar els terrenys afectats per la sentència judicial;  creuen que si els tràmits són àgils d’aquí a un any es podrien iniciar les obres. Tot i això asseguren que la resolució del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya avala la gran majoria del projecte. El que més preocupa ara als dos municipis és que Hard Rock es cansi pels constants entrebancs i perdi l’interès per engegar la inversió.

Els dos alcaldes continuen defensant el projecte pels grans beneficis econòmics que, diuen, aportarà al territori amb una desestacionalització de la temporada turística i els nous llocs de treball amb contractes laborals fixes.

Qui també continua estant al costat del projecte és el PSC. El partit socialista hi ha donat des d’un inici suport. En algunes votacions al Parlament, el seu vot ha estat clau per seguir tirant endavant el projecte. Tot i això critiquen la feina feta pel govern català i demanen que treballin per solucionar les nous entrebancs.

Des de Salou i Vila-seca no els preocupa el fet que el govern estigui en funcions per aquest tema. Confien que Esquerra Republicana no posarà nous entrebancs. Consideren que seria una irresponsabilitat perdre una inversió com aquesta i més ara, amb la situació que viu el país a causa de la pandèmia.