Altafulla atura un projecte urbanístic amb la intenció d'apostar pels habitatges de protecció oficial

 

Altafulla frena el projecte urbanístic de Safranars, a l'entrada de la població des de Tarragona, per intentar ampliar la quantitat d'habitatges de protecció oficial. Les obres havien de començar aquest mes de setembre però el ple les ha aconseguit aturar a temps.

Els terrenys situats al límit d'Altafulla, a la zona dels Safranars entre la zona comercial i el camí de Ferran havien de destinar-se a la construcció d'habitatges privats i també de protecció oficial. Les obres estaven a punt de començar però el ple d'Altafulla va aprovar aquest dilluns, en una sessió extraordinària, suspendre-les i aturar totes les tramitacions i llicències per intentar canviar amb la promotora l'enfocament de la construcció.

La suspensió té el suport de tots els grups municipals, encara que l'oposició ha reclamat participar de la taula de negociacions. L'equip de Govern ho ha rebutjat.

Això en un ple municipal tens per punts com la contractació d'un assessor per l'equip de Govern per fer front a la càrrega de feina que s'han trobat al consistori. I amb crítiques de l'oposició, perquè la mesura contradiu, diuen, la postura inicial de l'EINA sobre aquest tema.