Les obres de la Violeta actuaran contra les humitats aparegudes a les parets

A les obres de remodelació del casal La Violeta d'Altafulla s'hi haurà de sumar una nova actuació per a solucionar les humitats aparegudes en una de les parets laterals de l'equipament. Es farien a continuació dels treballs actuals i suposaran un sobrecost d'entre 20 i 30.000 euros.

Va ser la passada primavera quan es van detectar petits transvasaments d'aigua de pluja entre els edificis adjacents al casal La Violeta i una de les parets laterals de l'equipament. Un problema que va ser detectat arran de l'inici de les obres de rehabilitació del Casal, que s'espera puguin estar acabades a finals d'aquest 2019 o inicis del 2020.

Un cop detectada l'afectació l'ajuntament altafullenc treballa ara conjuntament amb els serveis tècnics municipals i l'empresa encarregada de les obres com poder afrontar la solució a aquesta afectació aprofitant la remodelació actual, sigui de manera paral·lela o actuant-hi just a continuació de la finalització dels actuals treballs.

Un afegit a les obres actuals que podria augmentar en entre 20.000 i 30.000 euros el pressupost final d'uns treballs que en un principi estava quantificat al voltant dels 800.000 euros.