La 22a Fira d'Artesans rebrà més d'un centenar de parades del 15 al 18 d'agost

La 22a Fira d'Artesans d'Altafulla comptarà amb 120 parades d'artesans del territori i d'Europa. Es concentraran a la zona de les Eres, darrere del Castell. Les parades estaran obertes de 18 h a 24 h i es preveu que assisteixin entre 30 i 40 mil persones.

El col·lectiu d'artesans d'Altafulla ha rebut més de 600 sol·licituds per posar parades i s'han seleccionat les més idònies per representar l'artesania. Com a novetat, després de deu anys, tornaran a comptar amb un llauner. A més, també hi haurà una parada del Centre d'Estudis per commemorar el 70è aniversari del naixement de Martí Royo, ceramista de la vila.

La fira d'artesans és l'alternativa del turisme de platja d'Altafulla, i dels que volen visitar la part alta. Un turisme també familiar, que comptarà amb la zona Comunidó, centrada pels nens i que disposaran de jocs artesanals. A les nits, hi haurà concerts a la Gespa del Castell, i el diumenge 18 la cercavila amb els Gegants d'Altafulla i els Diables Petits. En paral·lel, cada dia es faran visites guiades al Museu etnogràfic de la vila rural i teatre en viu amb el Martí Olalla, actor i clown del Baix Gaià.