Esquerra arrenca des d'Altafulla la cursa electoral al Camp de Tarragona

Esquerra Republicana de Catalunya defineix l'aposta al Camp de Tarragona com a feminista, social i sostenible, també com a l'única que pot garantir l'experiència a l'hora de gestionar localitats. I no és casual que el programa marc el presenti a Altafulla, on el 10 de maig una moció de censura va expulsar del govern Alba Muntadas i Jordi Molinera.

Els republicans expliquen que les seves idees donen sentit a la proposta i que conservaran la centralitat que ja els permet ser útils a cadascuna de les corporacions on tenen presència destacada, també en 350 alcaldies.

La Pallisa de l'Era del Senyor va acollir un punt de partida electoral que va comptar amb la presència d'altres representants de la formació al territori i on l'espina clavada per la pèrdua de la governabilitat a Altafulla va estar molt present.

Des de l'EINA, la marca local, auguren que la ciutadania tindrà memòria a l'hora de votar i que la moció de censura passarà factura als adversaris. Defensen, a banda, el treball durant tres anys i remarquen la necessitat de tirar endavant nous projectes com la residència de la gent gran i un espai autogestionat per al jovent..

Avancen que s'engegarà una plataforma digital perquè els veïns i veïnes puguin aportar idees que reforcin el seu pla de govern. Tal com ja van anunciar temps enrere, les cinc primeres cares de la llista electoral seran les mateixes que les de les eleccions del 2019.