López Bofill renuncia i Junts torna al govern d'Altafulla

Canvis de nou al govern de l’Ajuntament d’Altafulla. La renúncia del representant de Junts, Héctor López Bofill, obre la porta al retorn de la formació a l’actual equip de govern. Eva Martínez, que ocuparà l’acta vacant  ja s’ha ofert a l’alcaldessa, que veu amb bons ulls la incorporació.

Junts per Altafulla tornarà a formar part de l’actual equip de govern de l’Ajuntament d’Altafulla. Ho facilitarà la renúncia a l’acta de regidor que ha formalitzat el seu representant, Héctor López Bofill. El regidor, que anteriorment havia renunciat als càrrecs de govern en ser reprovat, ha decidit fer un pas al costat renunciant a l’acta per facilitar l’entesa entre forces polítiques i rebaixar la crispació que hi ha al consistori.

El lloc d’Héctor López Bofill l’ocuparà Eva Martínez, tercera a les llistes de Junts. La nova regidora ja s’ha posat a disposició del govern liderat per Montse Castellarnau per recuperar les condicions del pacte establert entre Alternativa i Junts abans de la reprovació de López Bofill i que va permetre activar la moció de censura que va desembocar en l’actual govern. Alternativa Altafulla veu amb bons ulls la incorporació d’aquesta a l’equip.

Martínez ocuparia regidories vinculades a l’àrea social. Són tasques que ja va desenvolupar durant la seva anterior etapa al govern altafullenc. Eva Martínez va ocupar càrrecs de govern entre 2011 i 2016 com a regidora de Solidaritat Catalana per la Independència i de l’EiNA amb governs compartits amb Alternativa Altafulla. Precisament, la regidora va renunciar a l’acta, ara fa dos mandats, i va abandonar el seu anterior partit quan aquest va trencar el pacte de govern.