Qui serà el relleu de Josep Poblet a l'alcaldia de Vila-seca?

Comença una de les curses electorals més obertes dels últims anys al municipi. El final d'una etapa de 26 anys amb Poblet reforça la pugna vila-secana. Vam assistir a la tradiconal penjada de cartells.

Amb Poblet a prop com a suport de l'etapa que s'estrena, Vila-seca Segura vol assimilar l'experiència de la tasca de govern durant més de tres dècades amb una proposta que incorpora cares noves, especialment al capdavant. Pere Segura considera que és la millor opció per a Vila-seca.

Ciutadans ha liderat l'oposició durant l'actual mandat, però Joan Anton Ramírez no es conforma a repetir la tessitura des d'ara fins al 2023. Afegeix que la proposta que ell lidera és una alternativa real i preparada per governar.

Del número dos al primer lloc a la llista. En companyia de la fins ara portaveu del grup, Elisabet Sánchez, l'alcaldable de Vila-seca en Comú, Mario Téllez, parla de 15 dies il·lusionants per transformar el panorama polític: creu que és el moment de portar a la pràctica el seu programa.

Debuta a la campanya Ivan Navarro, alcaldable del PSC a Vila-seca, que insta els votants socialistes de les generals a repetir confiança el 26 de maig. La força del treball per aprofitar l'embranzida dels resultats de l'abril.

Josep Forasté continua com a alcaldable de Decidim Vila-seca. Afronta dues setmanes de campanya electoral amb l'objectiu de culminar molts dies de feina i quatre anys de tasca a l'oposició del saló de plens. Creu que és el moment del canvi.

Gregorio Esteban s'estrena com a líder del Partit Popular a Vila-seca. Ho fa després de renovar el projecte, amb altres cares noves i a la recerca de la confiança d'un elector que, històricament, ha mantingut els populars amb representació al saló de plens.

Sigui quin sigui el resultat, Vila-seca disposarà de nou alcalde d'aquí a poques setmanes.