El CH Vila-seca depèn d'ell per disputar la repesca d'ascens a Primera Divisió Espanyola

Si els de Ricard Notario guanyen els tres partits restants i recuperen el gol 'average' respecte al filial del Noia, amb qui van perdre 4 a 2 en l'anada, evitaran el 'playout' per la permanència a Nacional Catalana i es classificaran per a la següent fase.

Per aconseguir-ho, això sí, no hi ha marge d'error des d'aquest divendres i a casa davant un líder que vol enllestir virtualment la plaça més favorable de cara als encreuaments de la repesca per pujar. La setmana vinent, el CH Vila-seca passarà per la pista d'un SHUM B descartat de la lluita per la part alta i, tot seguit, acomiadaran la lligueta de nou i a casa contra el Noia, a qui caldrà vèncer per tres gols sempre que la lògica es compleixi i ni vila-secans ni barcelonins punxin abans d'hora.

El primer objectiu dels grocs, serà, d'aquesta manera, conservar la solidesa com a locals mostrada pràcticament durant tot el curs, també en els últims compromisos davant la seva afició. El Piera és el líder amb 22 punts, quatre més que el segon. El CH Vila-seca-Piera començarà divendres a les 20.45 hores.