L'Auditori Josep Carreras de Vila-seca obre la primavera a la recerca del públic infantil

Serà el principal tret característic de la temporada de concerts. 'Emociona't amb la Música' és el lema d'una agenda que arrencarà aquest divendres i que s'allargarà fins al 19 de juliol.

No és casualitat que Dàmaris Gelabert torni a Vila-seca; ho farà amb l'espectacle 'Sóc Feliç', el 30 de maig. Ella és un referent dels més petits de la casa, el públic que focalitzarà, a partir d'ara, molts dels esforços dels programadors del recinte. Seran prop d'una vintena concerts que tocaran tota mena d'estils i en què el públic infantil i familiar prendrà especial protagonisme.

Un calendari de l'Auditori Josep Carreras que commemorarà els 250 anys de Beethoven i també els 20 de l'orquestra de la URV, que passarà per l'escenari en companyia d'Albert Guinovart. Qui celebra la seva primera dècada és el Quartet Gerhard, resident i fidel a la programació vila-secana. També hi haurà temps per recordar els 40 anys del conservatori local.

La veu de l'andalusa Martirio és, sense cap mena de dubte, un dels punts més destacats d'aquesta primavera. Actuarà aquí el 14 de març i amb el suport del pianista Chano Domínguez. Destaca, també, la guitarra de Pau Figueres, la participació del director i investigador musical Christoph Schluren i l'espectacle 'Llum' del Cor Sant Esteve.

El grup de percussió Kontacte i Maria Aranda estrenaran l'agenda aquest divendres a les nou del vespre. Tots els detalls de la programació de l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca poden consultar-se al web del centre.