Francesc Rull reforça el seu lideratge a Picamoixons

Ja se sabia que seria president de l’EMD de Picamoixons perquè era l’únic que s’havia presentat. Francesc Rull però estava pendent de la confecció de la junta directiva. Que depenia dels resultats de les municipals a Valls a l’urna de Picamoixons. Aquests l’han beneficiat. El seu partit, Junts per Valls ha guanyat un representant i en tindrà cinc. A aquests els acompanyaran tres d’Esquerra. Un fet que li facilitarà la tasca.

A l’Entitat Municipal Descentralitzada de Picamoixons ja se sabia qui en seria el president durant els propers quatre anys. Només l’actual president, Francesc Rull, de Junts per Valls, s’havia presentat a la reelecció. Però quedava la incògnita  de saber qui l’acompanyaria a la junta directiva de l’ens, la composició de la qual depenia dels resultats vinculats a Valls a la mesa dels veïns de Picamoixons. Uns resultats que finalment han facilitat la presidència de Rull, a qui acompanyaran a la junta directiva cinc vocals del seu partit, que ha crescut en número de vots, i 3 d’Esquerra.

Junts ha aconseguit 110 vots mentre Esquerra se n’ha emportat 81, dels 238 vots comptabilitzats a Picamoixons. D’aquesta forma, Junts ha guanyat un representant a la junta, que ha perdut la CUP, que no tindrà representació. Ara, la primera tasca que ja s’ha fixat el nou president és la de tancar un conveni amb el consistori vallenc per ampliar l’autonomia de Picamoixons respecte Valls.

Per rubricar aquest conveni Rull ha d’esperar ara que es conformi el consistori vallenc i es confirmi Dolors Farré, que encapçalava la llista més votada. com a nova alcaldessa. Farré en campanya electoral ja va anunciar la voluntat de segellar aquest acord.