L'alcalde de Valls s'acull al seu dret a no declarar a la fiscalia

L’alcalde de Valls ha arribat a la Fiscalia Superior a tres quarts de dotze del matí i ha estat rebut amb aplaudiments. Ha sortit uns 40 minuts després i, un altre cop, ha estat aclamat pel públic. Ha estat una compareixença breu durant la qual Albert Batet no ha declarat. Això sí ha dit que considera que ell no ha comès cap delicte per donar suport a l’1 d’octubre i per cedir espais municipals pel referèndum. 

Ha rebut el suport de més d'un centenar de persones, molts d'ells han arribat procedents de Valls, en dos autobusos. Entre les persones que han participat en la concentració regidors i exregidors, representants polítics i representants de diferents entitats vallenques. En algun moment fins i tot han tallat el carrer Pau Claris durant uns minuts. A la sortida de la fiscalia l’alcalde de Valls els ha agraït el seu suport.

També s’ha acostat fins a les portes de la fiscalia la presidenta del Parlament, Carme Forcadell. Després d’Albert Batet ha estat el torn de l’alcaldessa de Vilanova i presidenta de l’Associació de Municipis per la Independència, Neus Lloveras, que ha estat rebuda també amb aplaudiments. Tots dos han comparegut en qualitat d'investigat.