Junts per Valls presenta una llista farcida d'independents

En el seu adéu Batet va reclamar regeneració. Dolors Farré, la candidata de Junts Per Valls l’ha fet efectiva. Farré ha presentat una llista que acumula independents en els primers llocs. De fet, n’hi ha quatre entre els sis primers noms d'aquesta.

Només un dels actuals regidors del grup municipal de Convergència i Unió a Valls treu el cap entre els noms que encapçalaran la llista liderada per Dolors Farré i que es presentarà a les eleccions municipal del proper mes de maig com a Junts per Valls. Marc Ayala, regidor de Cultura, que serà el número 3 de la llista, és l’únic dels pesos pesants de la llista que manté els lligams amb el projecte de ciutat liderat per Albert Batet els últims deu anys. La regeneració és completa, amb una aposta clara pels independents. Una llista que Farré defineix com a plural, pròxima i transversal.

A la llista de Farré, per davant d’Ayala, com a número 2, trobem l’actual president de l’Institut d’Estudis Vallencs, Xavier Salat, que ja té experiència com a regidor, ja que va formar part com a independent socialista i amb la cartera de medi ambient, del govern del republicà Jordi Castells entre 1995 i 1999. Precisament, la filla de Castells, Laia Castells, és un altre dels fitxatges de Dolors Farré. Serà la número 5 d’una llista que també incorpora Rosa Maria Rovira, número 6, i l’arquitecte Sònia Roca, que entre altres, ha participat en l’elaboració del catàleg de patrimoni del POUM, que ocuparà el quart lloc de la llista.