Tret de sortida de la Setmana Santa de Valls amb la presentació dels opuscles

L’agrupació de Confraries i Germandats vallenca ha presentat el cartell i l’opuscle amb tot els actes que es faran. Entre les principals novetats destaca l’acte de presentació d’una composició musical per l’agrupació o el canvi de recorregut del viacrucis nocturn.

El pas de la crucifixió és el protagonista del cartell de la Setmana Santa de Valls. Aquest element compleix 70 anys és per això que durant tota la Setmana Santa estarà exposat al carrer de la Cort i el divendres Sant, els armats de la germandat l’aniran a recollir per sortir en processó. Un dels actes més destacats de la Setmana Santa vallenca serà el dissabte 16 de març al Teatre Principal, on es farà la presentació d’una composició musical de la germandat per a piano. És una obra de Carmina Solé i serà interpretada per Medir Bonachi.

L’acte de presentació de l’opuscle també va servir per lliurar la nova medalla de l’Agrupació als expresidents de la Germandat i els premis del concurs de dibuix on hi ha participat uns 800 escolars de Valls.
La Germandat del Sant Crist de Lepant de Valls també va presentar per tercer any el seu particular opuscle a l’església del Carme. Un any més destaca la processó que organitza aquesta Germandat el dissabte previ a la Setmana Santa.

El viacrucis de diumenge de Rams i la Processó del Sant Enterrament tornaran a ser els punts àlgids de la Setmana Santa de la capital de l’Alt Camp.