CB Valls - Natació Sabadell (58-50)

El líder ha complert sense brillar davant un rival de la zona mitjana de la classificació i continuarà així com a primera classificada de la Primera Catalana amb només una derrota en 20 jornades. 

Podia semblar el contrari amb el parcial de 9-0 inicial però cap partit és senzill quan s'acosta el tram decisiu de la temporada. La pressió també és un factor que cal tenir en compte malgrat la còmoda situació del CB Valls, líder destacat. Jugar al Joana Ballart és un repte per a qualsevol rival i no és el primer cop que oponents inferiors sobre el paper planten cara i generen dificultats serioses a les locals. Avui ha succeït de nou per mantenir l'equilibri fins a les acaballes. Amb un màxim avantatge de nou punts, les vallenques no han pogut trencar la tarda i han hagut de suar per imposar-se al Natació Sabadell.

Amb 12 punts, Betty Salat ha estat la màxima anotadora del CB Valls però no pas de la jornada, ja que la visitant Hannah Kador n'ha aconseguit 20. 

El conjunt dirigit per Benet Ibañez viatjarà dissabte (17.45 hores) al pavelló del Castellbisbal i en la jornada 21 del campionat de Lliga, la primera de les deu restants. Les locals pateixen a la part baixa de la taula.

Parcials: 16-13, 14-16, 10-9 i 18-12.

Estadística del partit:

https://www.basquetcatala.cat/estadisticas/5c7accba6a8efa58bc33851d