UE Valls - La Sénia (1-0)

El gol de Sergio Giralte (32') possibilita que els vallencs segueixin en zona d'ascens a la Primera Catalana i amb tres punts de marge sobre un El Catllar que no ha fallat aquest cap de setmana. Ningú, tampoc La Sénia, ha sumat al Municipal del Vilar. 

Un partit complicat on els visitants han disposat de les seves ocasions i on els de Joan Antoni Pallarès han desaprofitat l'opció de gairebé sentenciar des del punt de penal, que hagúes suposat el 2 a 0 al marcador.

La situació es repeteix jornada rere jornada: La UE Valls guanya i El Catllar fa el mateix, i comencem un nou cicle amb tots dos equips en places d'ascens i de playoff, respectivament. El tercer, l'Ampolla, s'allunya ja a set punts de distància dels homes de Joan Antoni Pallarès. Una UE Valls intractable a casa on signa tots els enfrontaments per victòries. Amb 12 triomfs consecutius en Lliga, l'últim cop que l'equip no va imposar-se al seu rival va ser el 16 de setembre, fa tres mesos. 

El darrer enfrontament de Segona Catalana d'aquest 2018 es disputarà al camp del filial de la Pobla, dissabte a les 16 hores. 

Fitxa del partit: 

http://fcf.cat/es/acta/1819/futbol-11/segona-catalana/grup-6/2cat/valls-ue-a/2cat/la-senia-cf-a