Els escolars de Valls ja gaudeixen del Guant

Els escolars de Valls ja gaudeixen de la catorzena edició del Guant. El Teatre Principal serà el centre d’aquest festival de teatre de titelles, que enguany arribarà a cinc municipis del Camp de Tarragona. El gruix del festival s’inicia divendres, però aquest matí ja s’ha realitzat un primer passi adreçat a un públic escolar.

En espera de l’arribada del gruix de les activitats, programades el cap de setmana, el festival internacional de teatre de titelles Guant ha engegat motors amb la posada en escena de propostes adreçades a un públic escolar. La primera d’elles, la proposta de la companyia murciana Los Claveles, que ha escenificat el conte de Les Set Cabretes en català. Una proposta que partint del clàssic conte vol arribar als més petits respectant el llenguatge original, però utilitzant sobretot la força de la imatge, els cons i la música. De fet, la música en directe prendrà en aquesta catorzena edició del Guant un protagonisme destacat, com es podrà comprovar en d’altres propostes programades.

Abans de l’inici oficial del Guant, els alumnes dels instituts de Valls també podran participar de l’estrena de la proposta Identitats de Rocamora Teatre, que també es podrà veure dissabte al vespre, dins una programació oficial que entre divendres i diumenge contempla l’escenificació de set espectacles, entre ells, un protagonitzat per alumnes del Narcís Oller.