CB Valls - Palma (80-51)

Triomf dels de Francesc Canals per frenar els dubtes després de la derrota i la mala imatge a Mataró. Dominadors des de l'inici, el resultat és provindencial perquè iguala l'equip amb el mateix Palma en la pugna per accedir a la fase d'ascens a la LEB Plata.

Sense contemplacions del CB Valls, intractable gairebé sempre al Joana Ballart i segur des de l'inici fins al final, molt superior al jove vinculat del Palma. L'experiència ha pesat però sobretot l'encert i la seguretat dels locals, conscients de la rellevància d'aquesta jornada. Perdre hauria despenjat perillosament els de l'Alt Camp del frec a frec per una de les dues places que permetran l'accés a la disputa definitiva per pujar de categoria. Amb 13 punts Jordi Andreu ha estat el màxim anotador dels vallencs, tot i que la valoració d'Òscar Ngomo ha estat superior amb 12 punts acompanyats per 9 rebots, 7 d'ells defensius. Hores abans el jugador va rebre la notificació de convocatòria de la selecció de Guinea Equatorial per l'amistós que disputarà contra Sant Tomé i Príncep aquest mes de març.

Un CB Valls notable des de la línia de 2 (57%) i inspirat també des de l'exterior amb 7 cistelles de 19 intents. (37%).. El CB Valls-Palma ha servit, a més, per comptar de nou Edu Villacampa. El pivot deixa enrere les molèsties a l'esquena que el van impedir participar amb l'equip les darreres setmanes. 

La classificació situa el CB Valls amb 13 vctòries i 6 derrotes, a una de la zona de playoff. Dissabte vinent tocarà desplaçar-se a la pista del Cornellà, de la zona tranqul·la de la Lliga EBA.

Parcials: 16-10, 17-8, 25-15 i 22-18