El CB Valls no perdia dos partits seguits des de fa prop d'un any

L'última vegada que el Club Bàsquet Valls va punxar dues setmanes consecutives a la Lliga EBA va ser el març de l'any passat i quan lluitar per l'ascens ja era impossible. Des d'aleshores, la regularitat ha sigut constant per situar els vallencs com a referent de l'ampli grup de conjunts que opten al mateix, però que no ocupen cap de les dues primeres posicions. Això sí, caure contra el Roser al Joana Ballart i davant El Olivar a Saragossa ha dificultat les coses, sense encendre cap alarma.

Un CB Valls que iguala a la taula amb CBT i Martinenc, que tampoc van avançar la jornada anterior i que veuen com el Navàs se situa un sol triomf per sota. La igualtat és cada cop major i els de l'Alt Camp creuen que la feina s'està fent prou bé, suficient per mantenir la confiança en l'actual projecte: ser candidat a tot encara és possible.

Guillem Fàbregas serà de nou baixa per lesió aquest dissabte i a casa contra l'Esparreguera. La de la setmana anterior va ser la primera punxada del CB Valls com a visitant aquesta temporada.