La UE Valls és candidata a tot

Dues derrotes en 11 jornades i el millor atac d'una Primera Catalana que encapçala en companyia del Reddis, a qui va remuntar i guanyar diumenge passat. La carta de presentació, si és que era necessària en aquestes alçades, és ben ferma: Manel Cazorla i la seva UE Valls aniran a totes i són un dels favorits a l'ascens doble.

La creació d'una categoria enmig de Tercera RFEF i Primera Catalana, la Superlliga, provocarà que, del sisè en avall, tothom pateixi un descens tècnic.

Els vallencs compten amb cinc punts de coixí i això és un bon suport per gaudir tranquil·lament del Nadal. Reddis, Can Vidalet, Santfeliuenc i Santboià són les altres opcions clares d'acabar com a campions i ascendir al futbol estatal; moltes d'elles ho plantegen com una necessitat: aquesta és la diferència respecte als de l'Alt Camp, que aquí, s'assoleixi o no, no es perdrà.

Centrats en acabar en una de les posicions que permeti jugar la Superlliga, l'evolució del segon projecte de Manel Cazorla és palpable; la temporada anterior, la de l'adaptació després del descens, va ser notable. Ara són més pràctics, més efectius i més punyents a l'àrea.

Aturada fins al 7 de gener i quan la UE Valls es desplaçarà a un dels camps dels millors, el Santfeliuenc.