Toc d'atenció per a la Colla Vella a les Vivendes

La Festa Major de les Vivendes de la Colla Vella no va suposar per als del Portal Nou el punt de consolidació de castells que esperaven per a afrontar les pròximes actuacions. Els rosats van començar bé l'actuació, descarregant d'entrada tant el 2d8 amb folre, castell que no sortia a plaça des d'abans de Sant Joan, com el 5d8, tercer de la temporada amb camisa rosada, i que van descarregar amb suficiència.

A la tercera ronda, i després de descartar el 3d9f per manca de camises a plaça, els d'Albert Martínez van optar per un 4d8 amb el pilar que no va presentar bones mides des de bon començament. D'aquesta manera el castell es va anar complicant mentre l'espadat s'anava construint al seu interior per acabar cedint després de la carregada de l'estructura de quatre.

CRIDA A LA REACCIÓ DE LA COLLA

Una caiguda que va condicionar la resta de diada per a uns rosats que van sortir de plaça amb regust agredolç i a l'expectativa dels propers assajos per a configurar els programes de les pròximes diades.

Ara els vallencs afronten els pròxims deu dies amb tres diades que aniran de menys a més en importància, Vila-seca, Vilallonga i finalment Firagost.