Presenten les Decennals a Barcelona per als vallencs de fora vila

Com es mereixen les grans ocasions, el Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona serveix cada deu anys d’escenari per presentar les Festes Decennals de Valls a tots els vallencs de fora vila.

Una tradició que és el preludi de la inauguració de la festa i l’acte que serveix per confirmar que la capital de l’Alt Camp ja ho té tot a punt.

L’alcaldessa de Valls i la tercera tinent d’alcaldia a l’Ajuntament de Barcelona, Laia Bonet, que és vallenca de naixement, van presidir aquest acte que va comptar amb una conferència sobre les vivències de les Decennals a càrrec de Josep Maria Selva.

pilarsdecennals

Però el moment més esperat i emotiu va succeir al final amb els pilars que la Colla Vella i Joves dels Xiquets de Valls van alçar al patí del consistori barceloní, símbol de l’ADN de Valls, però també com a element principal de les Decennals.

La capital de l’Alt Camp ja ho té tot a punt per donar el tret de sortida oficial, divendres que ve, a les Decennals. Segons l’organització la pandèmia només s’han reformulat 15 dels 525 actes programats.

Ja s’han venut 32.000 entrades i hi ha 14 funcions esgotades com el concert d’Oques Grasses o el de La Oreja de Van Gogh i Rozalén. Finalment, les festes comptaran amb més d’un centenar de voluntaris.