UE Valls - Castelldefels (1-1)

La UE Valls continua sense guanyar com a local a Tercera, i avui ha estat ben a prop fins que el Castelldefels ha igualat al minut 87 de partit. Un punt que no serveix perquè els de Joan Antoni Pallarès agafin aire a la part baixa de la classificació, penúltims i amb tan sols 12 punts en set jornades.

Cheikh i Jordi Prades, els nouvinguts de la setmana anterior, han estat les novetats d'una proposta inicial que ha començat de la millor manera possible gràcies al gol de Xavi Fabra (9'); ell mateix roba la possessió a Orellana a la frontal i engalta un xut impossible per al porter visitant.

A poc a poc, però, el Castelldefels ha guanyat pes per arraconar els locals, especialment durant la segona part. El bon nivell de Gonzo ha evitat la igualada en accions perilloses dels barcelonins, tot i que no ha pogut fer res per aturar Aitor Serrano, artífex de l'1-1, per l'escaire i al minut 87.

El Castelldefels ha continuat aproximant-se a l'àrea contrària mentre que els vallencs han disposat d'un contraatac  en què Morgade ha desviat el tir d'Óscar Pérez. Un empat poc útil per a la UE Valls, que millora prestacions sense premi i que la setmana vinent passarà pel camp de l'Igualada, el seu predecessor a la taula.