La UE Valls vol començar la Tercera Divisió amb espectadors a la grada

El club proposarà al patronat Municipal d'Esports l'obertura d'un terç de la grada, el límit establert sempre que la pandèmia no vagi a més. De moment, l'equip prepara ja un parell d'amistosos més amb molt bones sensacions.

L'acord entre els 22 municipis de la demarcació que van signar un protocol conjunt per a la celebració de partits dicta que el topall d'aficionats als estadis i pavellons és del 33% de la seva capacitat; això suposaria l'entrada al Municipal del Vilar d'unes 300 persones. És la xifra que treballa el conjunt vallenc: debutar a la Tercera Divisió amb control estricte però amb un públic que vol gaudir en persona del premi de l'ascens.

porteria

La junta directiva i la primera plantilla oblida el lleig de la Pobla, que va anul·lar a última hora un amistós previst per aquesta setmana. Així, el següent compromís dels de Joan Antoni Pallarès es produirà dissabte i davant el juvenil A del Nàstic a les 16.30 hores. El rendiment durant el triomf contra el Sant Just, també el mostrat en el dia a dia dels entrenaments, convenç l'entorn.

El dissabte dia 3, d'altra banda, la Unió Esportiva Valls es presentarà oficialment a casa contra l'Europa, rival d'una Tercera Divisió que s'obrirà davant el Terrassa, el 18 d'octubre, i també al Municipal del Vilar.