I si el Cèvol sorprèn el líder?

Poc a perdre i molt a guanyar a Torredembarra davant la visita de l'Illa Grau, primer classificat de la Superlliga 2, campió del curs passat i etern favorit per pujar al sostre d'aquest esport a Espanya.

Si durant la 2021-2022 només va caure un sol cop, l'actual es manté invicte i tan sols ha cedit un punt dels 21 en disputa. Així, encapçala la taula dos i tres per davant de San Roque i SPiSP, respectivament.

Contra el San Roque va competir la setmana anterior el Cèvol i, malgrat la llarga llista d'absències, va plantar cara a cadascun dels tres sets, aspecte que demostra la millora del gruix de jugadors amb menor experiència de primer nivell. Això agrada el tècnic Iñaki Bescós, que prioritza la bona feina a, fins i tot, guanyar o caure. L'entrenador no subestima el rival, però creu que és "menys" intocable que la versió de la campanya passada.

Començar bé al pavelló Sant Jordi, imprimir pressió i creure's que és possible causar sensació, algunes de les claus principals del duel d'aquest cap de setmana. El Cèvol - L'Illa Grau es jugarà diumenge a les 17 hores.