Torredembarra fa gala del seu patrimoni indià

L'esperit de les Amèriques ha tornat a envair el centre històric de Torredembarra amb activitats de tota mena que han substituït la tradicional Fira d'Indians.

Les visites guiades, les havaneres, els tallers, les xerrades o una exposició han transportat el patrimoni indià de la vila al present. Una tasca per la qual la regidoria de Turisme treballa tot l'any i que té molt bona acollida.

Tot i que encara falten espais com el mercat de productes artesans per parlar d'una Fira d'Indians 100% normal, els visitants no subestimen la importància de tornar a gaudir de la recuperació del patrimoni indià.

idnians2

L'edició d'enguany ha pogut ampliar l'oferta de la fira de l'any passat. Així doncs, s'han programat contacontes, tallers infantils, s'han habilitat espais de joc lliure i també s'ha creat una mostra d'oficis. Des de ceramistes fins a cistellers, passant per un fotògraf de l'època, han ensenyat les seves tècniques.

Les activitats organitzades per la regidoria de Turisme s'allargaran tot el cap de setmana. Ara bé, queden poques places.