Ballesteros, sobre la candidatura del PSC a Tarragona: "La llista preparada per guanyar i governar"

Foto oficial de la llista que el PSC de Tarragona presentarà a les eleccions municipals del 26 de maig. Encapçalada per l’actual alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, els socialistes volen tornar a ser la força més votada i aconseguir el quart mandat consecutiu.

Davant del Mercat Central i sota el rellotge carilló, no és casual l’escenari escollit pel PSC per fer-se la foto de família de tots els integrants de la llista per les eleccions municipals, encapçalada de nou per l’actual alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. Pels socialistes la renovació del Mercat Central és un dels llegats més importants que ha deixat a la ciutat la seva acció de govern.

Una llista paritària on un terç dels seus membres són independents. Per la formació, la llista plasma la realitat de la ciutat perquè hi ha persones provinents de tots els barris i zones de Tarragona. Segons Ballesteros aquest és l’equip més preparat que hi haurà per governar i l’únic que se centrarà només en la ciutat.

Entre les primeres posicions, Ballesteros, ha barrejat cares importants de l’actual govern, com Pau Pérez, Begoña Floria, Ana Santos o Francesc Roca i altres de noves vinculades al partit, com Sandra Ramos. Entre elles també destaquen els dos fixatges estrella d’aquestes eleccions, els independents Berni Álvarez i Cristina Berrio.