El PP de Tarragona treu pit de la seva tasca de govern

Els populars han reivindicat aquest duilluns la tasca feta per les quatre regidories que ostenta a l'Ajuntament. D'aquesta manera el PP defensa que, quan el partit forma part del govern local, la ciutat millora. Valoren, a més, el pacte signat l'any 2016.

Sota el lema "Deixem una Tarragona millor que la Tarragona de 2015" els quatre regidors del Partit Popular han fet balanç aquest dilluns de les àrees en què han tingut responsabilitat durant el mandat municipal que acaba aquest mes de maig: Espais Públics, Turisme, Esports i Mobilitat i Protecció Civil.

Entre les principals accions ressaltades pels populars, el nou model de màrqueting turístic que diuen hi ha aportat xifres històriques de visitants a la ciutat, l'augment de les accions de la Brigada d'Intervenció Ràpida, la reducció del preu dels aparcaments o les inversions fetes en matèria esportiva.

És per tot això que des dels populars es defensa la feina feta per a donar equilibri i les millores necessàries a la ciutat.

Unes responsabilitats derivades d'un Pacte de Ciutat signat l'any 2016 i que els populars que qualifiquen de molt positiu per Tarragona, De cara a possibles pactes més enllà del mes de maig però creuen que no se n'ha de parlar fins després de les eleccions.