Gordillo: "Em veia amb forces per continuar"

José Antonio Gordillo marxa sense generar cap tipus de polèmica tot i considerar que la situació era salvable. Home de la casa des de la seva etapa com a futbolista, ha desitjat sort al Nàstic i ha evitat qualsevol valoració que jugui en contra dels interessos del vestidor.

Va demanar acomiadar-se públicament però qui esperés declaracions contundents no coneix l'exentrenador del Nàstic. José Antonio Gordillo lamenta la mala sort amb les lesions i les dificultats per disposar de tots els efectius a inici de curs. Condicionants que han reduït la capacitat de l'equip. Ara bé, creu sincerament que la destitució no és justa tot i assumir la responsabilitat.

Jordi Virgili ha estat el màxim representant del Consell d'Administració a la sala de premsa on també hem vist el segon entrenador, Abel Segovia, i la resta del cos tècnic que ha acompanyat Gordillo des del mes de maig. El director general, Lluís Fàbregas, no s'ha perdut el comiat del tècnic.

Queden 32 jornades per transformar la dinàmica i Gordillo ha marxat com un aficionat més del Nàstic. El substitut a la banqueta recollirà el testimoni d'un Nàstic a tres punts de la permanència.