Bon ritme en la venda d'entrades quan falta un mes per l'inici dels Jocs Mediterranis

Avui, dia 22 de maig, falta un mes exacte per l'inici dels Jocs Mediterranis. Des de Tarragona 2018 asseguren que la venda d'entrades avança a bon ritme i que hi haurà temps per comprovar que tots els equipaments esportius estan a punt.

El 22 de juny, o és el que és el mateix d’aquí un mes, comencen els Jocs Mediterranis i la cerimònia inaugural, al Nou Estadi, donarà el tret de sortida a l’esdeveniment. Fins ara, ja s’han venut 5.000 entrades per aquesta gala, més de la meitat de les disponibles. Des de l’Ajuntament destaquen el bon ritme, ja que es van posar a la venda dijous. Encara no saben quantes entrades exactes es reservaran per delegacions oficials i espònsors, però estan segurs que s’exhauriran totes.

Els esportistes s’allotjaran a l’anomenada vila mediterrània, situada als hotels de PortAventura, on ocuparan 3 dels 5 establiments. A més, la zona especialment habilitada inclou també el centre de convencions. Asseguren que està tot a punt per rebre uns 4.000 participants dels Jocs Mediterranis.

Falta un mes just per l’inici dels Jocs i ja no hi haurà temps de fer proves test als nous equipaments esportius. Això sí, des de Tarragona 2018 asseguren que garantiran que totes les instal·lacions funcionin perfectament. Per això, es comprovaran aspectes  com la climatització o els marcadors del palau d’esports o que la piscina no tingui cap petita fuita. Tot plegat perquè els Jocs Mediterranis siguin un èxit.