Noé Monroy, l'aposta per dirigir el CBT a LEB Plata

Noé Monroy tindrà la complicadíssima tasca d'aconseguir que l'afició del Serrallo no trobi a faltar Berni Álvarez. Per primer cop en 13 anys, el Club Bàsquet Tarragona canvia d'entrenador. Superat aquest sotrac, el CBT no s'ho ha pensat dues vegades i ha decidit buscar a casa el nou tècnic; i és que la designació de Monroy, que també ha dit que sí amb els ulls tancats, és una decisió coherent si es té en compte el projecte km0 del club, que sempre aposta per prioritzar el talent local.

Monroy no és un desconegut al Serrallo perquè ja fa nou anys que és al club. Tampoc desconeix una dinàmica exigent com la del primer equip, ja que va ser l'entrenador assistent de Berni Álvarez durant cinc temporades. A més, també ha dirigit el filial a Copa Catalunya, pel que té dominats molts dels jugadors que configuraran la plantilla del curs 2023-2024.

El nou tècnic blau vol que el nou projecte pateixi els mínims canvis, només els necessaris per a fer el salt de qualitat i poder lluitar per la permanència a LEB Plata. Noé Monroy té 48 anys, però ja fa tres dècades que és entrenador a bàsquet. El nou líder del CBT ha passat abans pel Club Bàsquet Valls, l'ADT, el Reus Deportiu i el TGN Bàsquet.