Ricomà: 'El pròxim mandat serà el de les grans inversions'

Com un mandat complicat per les diferents situacions que s'han succeït al llarg dels darrers tres anys, però en el que s'ha aconseguit posar fil a l'agulla a grans temes pendents del passat. Així valora l'alcalde de Tarragona Pau Ricomà els més de tres anys del seu govern al capdavant del consistori, i a menys de sis mesos d'esgotar aquesta etapa. Projectes com el Fòrum Judicial, la Ciutat Residencial, el futur tramvia o la remodelació del Banc d'Espanya són alguns dels temes principals que Ricomà creu han donat passes endavant decisives.

És per això que l'alcalde es mostra convençut que el mandat que començarà el pròxim mes de juny serà el que ha de culminar totes aquestes iniciatives, sempre, segons diu, el govern actual pugui continuar la feina feta. Uns projectes als quals s'han de sumar els que compten amb l'ajuda dels fons Next Generation.

REDUCCIÓ TECNOLÒGICA AL CONTRACTE DE LA NETEJA

Ricomà també ha valorat la licitació deserta del contracte de la neteja, defensant la idoneïtat del plec de clàusules presentat. En aquest sentit, i després de conèixer que les línies vermelles del govern són el preu de licitació i els mecanismes de control, ha tornat a obrir la porta a una reducció de despeses en maquinària com a clau per a desencallar el contracte.

LA BIBLIOTECA A LA TABACALERA

L'alcalde també ha apostat per a aprofitar els pròxims mesos per a donar passes endavant en projectes com el de la nova biblioteca pública a la Tabacalera, i per això s'ha mostrat disposat a crear una comissió de treball a tres bandes amb els governs de l'Estat i de la Generalitat.