Ningú vol els quatre quioscos buits de la Rambla Nova

Els quatre quioscos de titularitat municipal que es troben tancats a la Rambla Nova de Tarragona continuaran sense adjudicatari. Així serà després que el procés obert pel consistori per dotar-los d'activitat no hagin trobat interessats en ocupar-los. Ara l'Ajuntament obrirà un nou concurs amb una sèrie de requisits adaptats a les demandes del mercat.

En total, han estat vuit els quioscos de propietat municipal els que han sortit a licitació, quatre dels quals continuaran amb l'activitat actual, i la resta continuaran com fins ara buits. Entre els que no s'ha aconseguit adjudicar cap activitat hi ha els dos situats a la segona coca de la Rambla, el que fins fa uns mesos acollia una administració de loteria i un altre ocupat fins fa poc per màquines de "vending". Tampoc s'ha trobat adjudicatari per al situat a la Rambla Lluís Companys, davant de l'Institut Vidal i Barraquer, ni pel que es troba a tocar de la font del Centenari.

Aquest darrer, que va tenir la seva darrera activitat com a punt d'informació dels Bons Comerç del 2021, sí que va rebre una oferta, però es va descartar perquè l'ofertant no complia el requisit de cinc anys d'experiència en el sector. Ara el consistori obre la porta a un segon concurs en què es revisin les condicions per a evitar aquestes licitacions desertes.

Per contra, sí que continuaran amb la seva activitat els altres quatre quioscos licitats, que mantindran l'adjudicació quatre anys més amb possibilitat d'una pròrroga pel mateix espai de temps. Des del consistori remarquen que aquests tenien la concessió caducada des de fa anys i que ara s'ha posat en ordre.