Volei SPiSP - San Roque (3-2)

El duel directe per jugar el "play-off" d'ascens a Superlliga va decantar-se a favor dels cooperativistes, que van remuntar l'1 a 2 i que avancen el mateix San Roque a la taula, amb qui empaten en la segona plaça amb 19 punts.  La diferència entre acabar segon o tercer serà, també, la que dicti qui allarga el curs a la primavera; la igualtat és tan elevada que els partits que creuen els millors de la Superlliga 2 seran decisius, ja que no seran habituals les punxades contra altres oponents.

Un Volei SPiSP que no tan sols va tenir fortalesa física per allargar el partit i endur-se le desempat (15-10); també va ser una roca mental per superar la derrota provisional en un primer set que va allargar-se fins al 31-33 després d'aixecar un 15-22 per comptar amb quatre pilotes de set favorables.

Els de Vlado Stevovski van saber aferrar-se a la pista per emportar-se el segon, també molt igualat (25-23). La sort, però, va ser esquiva en el tercer. La reacció final demostra que l'equip va a més i que pot ser l'alternativa al líder, l'Illa Grau, fins ara gairebé intocable. 

Samuel Pacheco va aconseguir 21 punts, suficients per convertir-se en el màxim anotador de la jornada. El Volei SPiSP tornarà a jugar com a local dissabte vinent i contra el Sayre, el cuer sense triomfs.

Sets: 31-33, 25-23, 23-25, 25-20 i 15-10.

Estadística del partit: 

https://rfevb-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=9691&ID=112&CID=269&PID=138&type=LegList