El primer partit del TGN Bàsquet en mes i mig

Els capricis del calendari, la COVID i el Nadal han deixat fora de joc el conjunt lila fins aquest dissabte quan es desplaçarà a la pista del Cornellà (1-8) per encetar la segona volta de la Copa Catalunya.

Es tracta, concretament per a elles, de la segona jornada del tram final de fase, però el derbi contra el Ploms Salle va ajornar-se. Si sumem els dos descansos previs, les de Víctor Neila no competeixen des del 27 de novembre, amb derrota davant el Grup Barna.

El partit anterior també va acabar amb resultat negatiu, és a dir que el sènior del Sagrat Cor no guanya des del 14 de novembre:: dos mesos: poc ritme de joc i pocs entrenaments complet les darreres setmanes.

Més enllà de les curiositats estadístiques amplificades per la crisi sanitària, el TGN Bàsquet afronta el duel a Cornellà en una bona situació classificatòria (5-3) i encara amb possibilitats palpables d'acabar entre les dues millors, les úniques dues places que garanteixen la permanència per la via ràpida. L'anada va acabar amb triomf tarragoní per 66-50.

Laia López és l'única baixa segura de cara a un Cornellà-TGN Bàsquet que començarà aquest dissabte a les 17.45 hores.