Volei SPiSP salouenc

El Volei SPiSP és de Salou com a mínim durant dos mesos. Un dels millors equips esportius deTarragona treballa ja al pavelló de Ponent, a la capital de la Costa Daurada, per les obres de remodelació de la seva llar.

Quarts de deu de la nit i esperen a la grada l'acabament d'una sessió de la base del Salou FS. Quan arriba el seu torn, baixen a l'espai de joc per ajudar el conserge a "canviar d'esport".

Fins que els treballs de millora a la coberta del pavelló de Sant Pere i Sant Pau no s'acabin, el voleibol entrena i juga com a local a Salou. Cap pista tarragonina disposa d'hores suficients per acollir la rutina del club, que repartirà la base entre el pavelló de Ponent i el de la Pobla de Mafumet.

El bàsquet s'exercitarà al Complex Educatiu i a Campclar i la rítmica, a Constantí i Riuclar. Pel que fa al sènior del Volei SPiSP, la rutina intersetmanal es repartirà entre Salou i el pavelló del Nàstic, on no és possible ocupar tota la pista per requeriments d'altres disciplines.

DDR PI reforma coberta poliesportiu SPiSP Volei SPiSP trasllat a Salou amiant fibrociment obres

És el motiu pel qual el Volei SPiSP ha decidit competir a Salou fins a la tornada a casa: jugar on sigui possible entrenar en millors condicions. L'entesa amb la regidoria veïna va ser efectiva.

Aquí serà on el Volei SPiSP estreni el curs de Superlliga 2 contra el Sayre canari, el 9 d'octubre. Aquí també es viuran els dos derbis de la categoria contra Barça i Cèvol. Si no hi ha novetats, la tornada a casa es produirà el 27 de novembre. L'entorn és ben diferent del del recinte cooperativista: més llum, parquet i un sostre de major alçada, aspectes que obliguen la plantilla a adaptar-se tan ràpid com sigui possible.

Sense el Volei SPiSP, que entrarà en joc la setmana vinent, el debut oficial de la campanya es produirà dissabte i a Torredembarra amb la celebració de la primera fase de la Lliga Catalana entre els locals, el Roquetes i el Sabadell.