Reprenen els assajos de l'Aligueta i l'Àliga de Tarragona

Per algun d'aquests infants és la primera vegada que porten sobre les seves espatlles l'Aligueta de Tarragona. S'han apuntat al primer assaig de l'entitat que prepara la seva actuació en les tandes de lluïment del seguici a la plaça de la Font per Santa TeclaPer altres, ha sigut un retrobament després de gairebé dos anys sense activitat. I per algun d'ells, ha sigut una jornada de comiat amb l'Aligueta. Després de tot aquest temps, han crescut i ja no tenen les mides òptimes per portar la bèstia

Tot i això, són molts els nens i nenes que s'han apuntat a viure aquesta experiència, i que de ben segur, seran els futurs portants de l'AliguetaLa Minerva o en Biel són alguns dels infants que seguiran portant la bèstia en aquestes festes.

DDR ALIGA

Els més grans, els portants de l'Àliga, també es preparen per a les tandes de lluïment. L'any passat van tenir l'oportunitat d'assajar un parell de vegades per preparar l'actuació que van fer als peus de l'altar de la catedral en l'ofici en honor a la patrona. Ara, tornen amb les piles carregades.

Enguany i per segon any consecutiu, no podran realitzar la tradicional Baixada de l'Àliga que aplegava a centenars de persones a la plaça de les Cols. La cita més esperada són els balls a la plaça de la Font els dies 22 i 23 de setembre.