Dos detinguts a Tarragona per les protestes a favor de Hasél

La segona concentració a Tarragona en contra de l'empresonament del raper Pablo Hasél es va saldar amb dos detinguts. La concentració va aplegar unes 200 persones, i un grup reduït va tallar després l'autovia A-7 al seu pas per la ciutat

Tot i que a Tarragona no es va produir els aldarulls d'altres ciutats catalanes, també hi va haver detinguts arran de les protestes per l'empresonament del raper lleidatà Pablo Hasél. Es tracta d'un noi que està previst que aquest dijous passi a disposició judicial i una noia menor d'edat que es troba en llibertat a l'espera de rebre citació judicial.

Tots dos van ser detinguts un cop ja s'havia dissolt la manifestació en què es va convertir la concentració convocada a l'estàtua dels Despullats de la ciutat i on van assistir unes 200 persones. Un cop acabada la concentració un grup reduït de manifestants es va traslladar cap a l'autovia A-7 per tallar-la al trànsit, fet que va aconseguir després de ser interceptats en un parell d'ocasions pels antiavalots dels Mossos d'Esquadra.

Finalment el tall es va produir a l'alçada del cementiri de la ciutat, però aquest va durar pocs minuts i la manifestació en aquell moment va retornar al centre de la ciutat dissolent-se sense més incidents.