Seligrat supera els registres del millor Nàstic de Vicente Moreno

L'actual equip suma més punts en dotze jornades que l'últim projecte ascendit a la Segona Divisió, el de la campanya 2014-2015. L'espectacular eficiència al Nou Estadi, on no ha perdut cap partit i l'evolució fora de casa, on només ha caigut un cop i ja ha après a guanyar col·loca la plantilla actual per damunt d'un dels vestidors més estimats de la història recent de l'entitat.

Aquell Nàstic, en qualsevol cas, va acabar pujant mentre que el d'ara ha de completar un llarg camí abans de classificar-se per a la primera fase d'ascens, creuar-se amb els rivals valencians i balears més forts i arribar en condicions el 'playoff' definitiu. L'Eivissa encara punta clarament per damunt del Nàstic com a primer de l'altre subgrup.

Ningú treu, però, que el començament és de nota i que hi ha motius per a la il·lusió abans de la visita d'aquest cap de setmana al camp d'un Olot en plena catarsi per la destitució fa poques hores del fins ara tècnic Raül Garrido per donar entrada a l'exjugador del Barça i AjaxGabri.  L'anada va acabar amb triomf tarragoní per 2-0, el primer de la temporada i amb gols de Gerard Oliva i Pedro Martín. Els de la Garrotxa són penúltims dotze punts per sota i encadenen quatre jornades sense guanyar.