Sense victòries com a visitant

És el líder de la Lliga però encara no ha guanyat com a visitant. El Nàstic s'examina de l'assignatura pendent lluny del Nou Estadi i on signa tres empats i una derrota. I sis dels últims nou partits de la primera fase es jugaran al camp del rival.

El Nàstic no coneix la derrota com a amfitrió, bàsic per interpretar una classificació de la Segona B que el col·loca al capdavant amb quatre punts de diferència respecte als adversaris que quedarien fora del primer tall per pujar. Lluny de Tarragona, però, els registres de Toni Seligrat són molt diferents: en una taula de visitants, el Nàstic seria candidat al descens. És cert, això sí, que ha acumulat menys desplaçaments que la majoria de rivals, també que no n'ha guanyat cap amb una ensopegada contra el Barça B i amb taules davant el Prat, el Lleida Esportiu i l'Espanyol B. La revàlida, diumenge a Badalona.

nas 21 gener

Encara hi ha racons foscos i especialment al darrere: els dubtes sobre l'estabilitat defensiva de Pablo Albarrán són públics i Seligrat el va canviar l'altre dia al descans, preocupat per si protagonitzava la quarta expulsió del curs. Els gols es diversifiquen, és cert, tant com que els puntes no destaquen en la faceta materialitzadora. La porteria, mentrestant, vol calma amb l'arribada de Suárez.

El Badalona-Nàstic es jugarà diumenge a les 12 hores i contra, curiosament, el pitjor local de la temporada.