Resolutius a dalt, segurs al darrere

El Nàstic ja no és el líder de la Segona B arran de la victòria de l'Hospitalet d'ahir que, amb un partit més, encapçala la taula. Ara bé, els grana són encara l'equip més golejador amb el doble de punts que l'any passat i multiplicant gairebé per dos, també, l'eficàcia en atac i la seguretat defensiva.

Tres victòries aquest curs per una l'any passat; segons de la classificació enguany i en places de promoció per la permanència, el 2019. L'actual Nàstic de Toni Seligrat ha començat molt millor que el de Xavi Bartolo amb més gol i menys forats al darrere.

nas 9 desembre

Que els grana no encapçalin la taula és circumstancial perquè L'Hospitalet suma una jornada més que el conjunt tarragoní i disposa només d'un punt de marge. És a dir que els actuals números del Nàstic, enmig de l'esbojarrada competició arran de la COVID, són aptes per superar el primer tall competitiu, acabar fins i tot com a campió i mantenir intactes les probabilitats d'ascens a Segona.

Veus crítiques van alertar que el Nàstic havia de ser més ambiciós, especialment als partits de casa, si volia ser fiable en una Lliga tan aferrissada com la Segona B. Casualitat o no, l'actual tècnic trenca ja els seus propis estigmes amb xifres ofensives notables i una mitjana de dos gols per partit; i ho fa sense esvair-se l'ordre al darrere, amb menys d'una diana per jornada. El 2020 s'acomiadarà davant el Llagostera i l'Espanyol B.

El Nàstic-Llagostera de diumenge al migdia serà l'últim compromís del Nàstic com a local enguany. Els gironins es troben dos punts per sota i ja van desfer-se dels grana en la Copa Federació.