David Ndiaye debutarà dissabte amb el CBT

Tots els nous efectius del CBT treballen ja al Serrallo i quan enfilem la quarta jornada de la LEB Plata. El senegalès de 23 anys va exercitar-se com a blau per primer cop i s'estrenarà  contra el Barça B.

2.13 cm, nascut a Dakar però crescut esportivament als Estats Units on va traslladar-se amb tan sols 14 anys. David Ndiaye va formar-se a les universitats d'Illinois i Southern Utah, que competeixen a la primera categoria de la prestigiosa NCAA nord-americana. El seu fitxatge pel CBT va oficiliatzar-se el 13 d'agost, fa dos mes i mig, però fins ara no s'ha enllestit la documentació necessària per incorporar-lo. Com aigua que cau del cel per a Berni Álvarez, limitat per dins arran de la seva absència i de la recent de Ferran Torres, lesionat i baixa per aquest cap de setmana.

ndiaye

Ndiaye entrarà en acció per fi sense Torres al costat i també sense el capità David Fernández, a l'espera de proves complementàries i que encara no ha pogut debutar. Sense el base, Tugores arrossega molèsties per l'afegit de minuts a pista. El balanç d'1 a 2 a la LEB Plata no genera especials urgències als tarragonins, que van perdre contra dos dels favorits de la temporada i que ara jugaran davant una altra de les plantilles més solvents.

Les primeres accions de David Ndiaye amb la samarreta del CBT es contemplaran en directe a TAC12 perquè el derbi contra el Barça B podrà seguir-se dissabte a les 18.05 hores.